Rekommendera butik    Rekommendera resande säljare

Om du lyckas skaffa ny återförsäljare åt oss
får du hela ditt köp för halva priset vid ett tillfälle i den nya butiken


När vi annonserar och skickar ut kataloger ringer många och undrar var de kan få tag på plaggen. Det händer ibland att kunder blir irriterade när det är ont om återförsäljare i deras närhet. Därför vill vi gärna skaffa återförsäljare där vi inte har några så att våra produkter blir mer lättillgängligt för kunderna. Vi har försökt, men det tar oftast lång tid för inköpsansvarige att ens vilja titta på en kollektion. De är så upptagna och har kanske fullt upp med de märken som de redan har. Men vi tror att de har mycket mera tid för kunderna och att de blir mycket mer öppensinniga om det vet att efterfrågan finns.

Vårt förslag är att Du går in och frågar efter ADA FASHIONs produkter. Sedan om butiken faktisk har blivit vår återförsäljare, skickar vi ett specialerbjudande till dig. På det personliga erbjudandet kommer det stå att du får vid ett tillfälle handla våra produkter för halva priset i den nya butiken. För att du ska få trevligt sällskap får Du till och med att ta med en väninna som får 25 % rabatt vid samma tillfälle.

Så här ska du göra:

  1. Visa upp katalog eller annons för inköpsansvarige till en lämplig butik. Exempel på andra märken med samma målgrupp som ofta hänger hos våra återförsäljare är: Mac Scott, Ted Nicol, Masai, Steilmann, Wico. Tala om vilka modeller du skulle vilja ha. Lämna gärna dina kontaktuppgifter till butiken.

  2. Tala om för oss inom kort, vilken butik du har varit i, och när du var där. Lämna ditt namn, adress och telefonnummer till oss. Vi kommer att ringa till butiken medan de har ditt besök färskt i minnet.

  3. Du måste ha lite tålamod och vänta. Butikerna kanske inte blir intresserade förrän flera frågar efter ADA FASHION. Hälsa gärna butiken då och då och fråga om att de har tagit in ADA FASHION ännu, när du har vägarna förbi. Det ger bäst effekt runt modemässan/inköpsperiod dvs. jan, feb, mars och juli, aug, sep.

  4. När butiken blir vår kund, kommer vi att ringa dig och sedan skicka kortet med specialerbjudandet till Dig.

Lycka till!