Säljare    Leveransansvarig/Kontorist    Foto-mannekäng

Suomalaisia agentteja ADA FASHION Sweden

ADA FASHION on valmistanut muotia laatutietoisille naisille jo 20 vuotta.

*Tyylikäs design* Erinomainen istuvuus* Korkea laatu. Ada Fashion suunnittelija ja tuotannon vastuuhenkilö ovat Hong Kongista, minkä vuoksi pystymme tarjoamaan kilpailukykyiset hinnat ilman välikäsiä. Useat uudet vähittäismyyjät löytävät etumme joka kaudella.
Teemme jatkuvasti mainontaa Ruotsissa, ja lisäämme vähittäismyyjiemme yhteystiedot mainoksiin, mikä on tuottanut erittäin hyviä tuloksia. Aloitamme markkinoinnin myös Suomessa.

Tällä hetkellä meillä on yli 40 vähittäismyyjää Suomessa.
Tiedämme, että Suomi pystyy vielä parempaan. Siksi me etsimme tavoitteellisia suomalaisia agentteja.

Odotamme kuulevamme sinusta!
info@adafashion.se  +46 (0)8 77 00 760

 

Resande säljare 3 veckor på våren + 3 veckor på hösten

För att möta en allt större efterfrågan från våra kunder söker vi säljare i Finland, Sverige, Danmark, Norge och övriga Europa.

Det är till en fördel om Du redan har arbete, men som är flexibelt att Du kan planera resa bort minst 3 veckor i följd, 2 gånger om året, år efter år. Säljperioden är ca v. 9-13 och 35-39 beroende på när kollektion och kundbokning är färdiga.

Det är ett plus om Du är en stilig kvinna i strl. 36-40, 163-175 cm som kan mannekänga kollektionen för kunderna

Du tjänar 1000-2500 kr/dag beroende på hur bra Du säljer och framför allt hur många nya kunder Du plockar in. Därför är det bra att planera tidigt så att Du hinner bearbeta nya kunder. Utbildning och produktkunskap får Du av oss. Som anställd på ADA FASHION får Du köpa snygga representativa damkläder med personalrabatt (grossistpris + ytterliggare 10% off). Det är en fördel om du har erfarenhet av konfektion. Vi tackar nej till dem som endast kan arbeta en säsong.

Skicka in Din ansökan till ADA FASHION AB, Strandallén 2, 13561 Tyresö, med foto.

Känner Du en passande säljare för ADA FASHION? Om Du rekommenderar en lämplig person som sedan blir anställd belönas Du med ett presentkort till ett värde av 500 kr. Ring 08-7700760 för information eller rekommendation